Selecteer een pagina

Stijldansen 12+

Laatste nieuws!

Genomineerd voor de Toegankelijkheidsprijs in ‘s-Hertogenbosch !

Wij zijn genomineerd voor de toegangkelijkheidsprijs in de gemeente ‘s-Hertogenbosch! Dit houdt in dat wij door de inwoners en de gemeente worden gezien als een held die zich enorm inzet voor toegankelijkheid, bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor mensen met een beperking.

Het is ontzettend tof om te zien dat onze inspanningen om iedereen te laten participeren, gezien en gewaardeerd worden. Vanuit het team van Dans en Sparkle willen wij dan ook een groot dank je wel zeggen voor iedereen die ons genomineerd heeft!

Wat mensen zoals Ashley doen voor toegankelijkheid is hartverwarmend 🙏 Ken jij ook een inwoner of organisatie die zich hiervoor inzet? Laat het weten vóór 1 juli via: www.s-hertogenbosch.nl/toegankelijkheidsprijs. Dan maakt ook jouw held kans op het winnen van de vijfde Toegankelijkheidsprijs.

Welkom in Wonderland – Kaartverkoop gestart!

Nog maar twee weken en dan is het zover! Dan sprankelen de kinderen op de planken met onze nieuwste dansshow: ‘Welkom in Wonderland’!

Daar wil je toch bij zijn? Koop nu je kaartjes voor € 2,50 per stuk via onze contact pagina!

Koningspelen 2023

Dit jaar waren we uitgenodigd om tijdens de koningsspelen in de wijk Maaspoort, demonstraties/workshops te geven. Dit is goed gelukt! We hebben in grote getallen de VIRAL Wednesday dans gedanst en natuurlijk ook op het nieuwste nummer van Kinderen voor Kinderen. Dit was een groot succes! Onze danskinderen hebben dan ook heerlijk gedanst met kinderen uit de wijk!

De zomershow 2023

Het is bekend! Dit jaar hebben wij onze show in de zomer. En niet op één dag maar zelfs op twee dagen!

Wil jij graag komen kijken? Dan ben je op zondag 18 juni van harte welkom bij onze nieuwste show!

Zaterdag 17 juni is namelijk een besloten voorstelling.

Graag zien we je dan verschijnen en genieten van prachtige kostuums, leuke muziek en uiteraard veel dansplezier.

Kerstshow 2022: Dansen met de elementen

 

‘Omdat iedereen kan dansen.’

Op zaterdag 17 december hebben wij onze jubileum show: Dansen met de elementen. Dit is onze vijfde show en het is groter als ooit! Zo hebben wij 10 dansen met elk hun eigen kostuum en make-up. Dat wil je toch niet missen?!

Entreekaartjes: € 2,50

Dansles van Sparkle 4 Kids© 2022

Dansen in 2021? Het kan!

Het zal u niet vreemd zijn, de wereld is in de ban van de COVID-19 pandemie.

Dit is ook terug te zien in onze danslessen. Wij blijven echter ook het komende jaar sprankelen.

Hoe gaan we dit doen?
Onze lessen gaan weer door zodra de verlenging van de lockdown voorbij is. Op dit moment is dat hopelijk begin april. Hier hebben wij ook onze lesroosters op aangepast.

Najaar seizoen 2021:
Het nieuwe rooster voor alle danscursussen in 2021 is bekend! Dit houd in dat we ook het najaar seizoen weer kunnen sprankelen en genieten!

 Inschrijven of meer informatie? Dat kan via:

Email: info@dansesparkle.nl
Telefoon: 06-40444212

NIEUW!!!! LaBlast vanaf 17 september!!

Elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 geven wij de nieuwste dansvorm op fitnessgebied! Tijdens de door Louis van Amstel ontwikkelde dansvorm werk je actief aan je figuur en conditie. Kom trainen op de nieuwste nummers. Lekker actief bezig te zijn en werken aan je body en mind.

Heb je geen conditie door de zogeheten ‘Coronabody’? Geen probleem! Het is laagdrempelig dus je kunt gewoon meedoen.

We zijn bezig met de site!

We zijn druk bezig met het toevoegen en aanpassen van informatie. Hierdoor kan het gebeuren dat bepaalde gegevens zoals tarieven nu niet op de site staan. Zodra deze informatie beschikbaar is, zullen we het zo snel mogelijk op de site zetten!

Voor Contact:

info@dansensparkle.nl

06-40444212

Wij werken samen met:

Volg ons ook op social media!