Selecteer een pagina

Stijldansen

Solo Dance

LaBlast

 Laatste nieuws

Nieuwe Danscursus 8+: DanceFusion met Juf Marit en Juf Ashley

Ben jij klaar om te dansen als een ster? Doe dan mee met onze gloednieuwe danscursus, speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Deze cursus, genaamd DanceFusion 8+, is een unieke mix van theaterdans en streetdance. Zo leer je niet alleen te dansen, maar ook hoe je jezelf kunt presenteren in de buitenwereld!

De lessen worden gegeven door niemand minder dan juf Marit, bekend als de kleine Tina Turner in de musical: TINA. Met haar ervaring en enthousiasme brengt ze je de leukste en meest uitdagende dansmoves bij. Daarnaast helpt juf Ashley mee tijdens de lessen, zodat kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben zich ook helemaal thuis voelen.

Je leert dynamische moves en ontdekt hoe je een verhaal kunt vertellen met je lichaam. Ontwikkel je zelfvertrouwen en leer hoe je jezelf krachtig kunt presenteren. Dans op energieke muziek, creëer je eigen choreografieën en geniet van elke les. De cursus biedt een geweldige kans om je creativiteit de vrije loop te laten, je dansvaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken.

Schrijf je snel in en ontdek de magie van dansen met DanceFusion 8+! Wij kunnen niet wachten om samen met jou de dansvloer te rocken!

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de informatiepagina of neem contact op!

L.Marcera www.grabyourimage.com

Nieuwe Locatie vanaf 20 Januari: SCC d’n As in Empel

Dans en Sparkle Wint de Toegankelijkheidsprijs 2023!

Het voelt geweldig om jullie te kunnen vertellen dat Dans en Sparkle de trotse winnaar is van de Toegankelijkheidsprijs van 2023! Dit is een ongelooflijke eer en het bevestigt onze toewijding aan het toegankelijk maken van dans voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of beperking.

Het is een erkenning die wordt uitgereikt door de gemeente ‘s-Hertogenbosch, en het symboliseert ons streven om een toegankelijke gemeente te creëren waarin iedereen deel kan nemen aan activiteiten en evenementen. Het is geweldig om te zien hoe onze inspanningen om dans en plezier voor mensen van alle achtergronden toegankelijk te maken, worden beloond.

Je kunt het hele verhaal lezen op Kliknieuws Den Bosch

Dans en Sparkle is een organisatie die ik samen met mijn moeder Jane de Haas in 2015 heb opgericht en ik ben er enorm trots op dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Samen met ons team van toegewijde vrijwilligers hebben we een brug gebouwd tussen dans en diversiteit. We hebben verschillende dansvormen aangeboden, van G-Dansen tot Stijldansen, met de nadruk op inclusiviteit, plezier en gezondheid.

De erkenning van Dans en Sparkle heeft niet alleen lokaal aandacht getrokken, maar heeft ook internationale bekendheid gekregen. Het nieuws werd opgepikt door DTV Nieuws, en je kunt ons verhaal bekijken op YouTube.

Voor meer informatie over de Toegankelijkheidsprijs, kun je ook terecht op de officiële gemeentewebsite van ‘s-Hertogenbosch.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun van ons geweldige team en voor iedereen die deel uitmaakt van de Dans en Sparkle-gemeenschap. Deze prijs is voor ons allemaal. Het bewijst dat dans meer is dan alleen beweging; het is een viering van inclusiviteit, plezier en samenzijn.

Ik nodig je van harte uit om de magie van Dans en Sparkle te ervaren. Sluit je aan bij onze dansfamilie en ontdek de wereld van dans en toegankelijkheid! 💃🕺🌟🤩

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Contact:

info@dansensparkle.nl

06-40444212

Wij werken samen met:

Volg ons ook op social media!