Selecteer een pagina

Het voelt geweldig om jullie te kunnen vertellen dat Dans en Sparkle de trotse winnaar is van de Toegankelijkheidsprijs van 2023! Dit is een ongelooflijke eer en het bevestigt onze toewijding aan het toegankelijk maken van dans voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of beperking.

Het is een erkenning die wordt uitgereikt door de gemeente ‘s-Hertogenbosch, en het symboliseert ons streven om een toegankelijke gemeente te creëren waarin iedereen deel kan nemen aan activiteiten en evenementen. Het is geweldig om te zien hoe onze inspanningen om dans en plezier voor mensen van alle achtergronden toegankelijk te maken, worden beloond.

Je kunt het hele verhaal lezen op Kliknieuws Den Bosch

Dans en Sparkle is een organisatie die ik samen met mijn moeder Jane de Haas in 2015 heb opgericht en ik ben er enorm trots op dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Samen met ons team van toegewijde vrijwilligers hebben we een brug gebouwd tussen dans en diversiteit. We hebben verschillende dansvormen aangeboden, van G-Dansen tot Stijldansen, met de nadruk op inclusiviteit, plezier en gezondheid.

De erkenning van Dans en Sparkle heeft niet alleen lokaal aandacht getrokken, maar heeft ook internationale bekendheid gekregen. Het nieuws werd opgepikt door DTV Nieuws, en je kunt ons verhaal bekijken op YouTube.

Voor meer informatie over de Toegankelijkheidsprijs, kun je ook terecht op de officiële gemeentewebsite van ‘s-Hertogenbosch.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun van ons geweldige team en voor iedereen die deel uitmaakt van de Dans en Sparkle-gemeenschap. Deze prijs is voor ons allemaal. Het bewijst dat dans meer is dan alleen beweging; het is een viering van inclusiviteit, plezier en samenzijn.

Ik nodig je van harte uit om de magie van Dans en Sparkle te ervaren. Sluit je aan bij onze dansfamilie en ontdek de wereld van dans en toegankelijkheid! 💃🕺🌟🤩