Selecteer een pagina

Dance Fusion 8+

Ben jij klaar om te dansen als een ster? Doe dan mee met onze gloednieuwe danscursus, speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar! Deze cursus, genaamd Dance Fusion 8+, is een unieke mix van theaterdans en streetdance. Zo leer je niet alleen te dansen, maar ook hoe je jezelf kunt presenteren in de buitenwereld!

De lessen worden gegeven door niemand minder dan juf Marit, bekend als de kleine Tina Turner in de musical: TINA. Met haar ervaring en enthousiasme brengt ze je de leukste en meest uitdagende dansmoves bij. Daarnaast helpt juf Ashley mee tijdens de lessen, zodat kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben zich ook helemaal thuis voelen.

Je leert dynamische moves en ontdekt hoe je een verhaal kunt vertellen met je lichaam. Ontwikkel je zelfvertrouwen en leer hoe je jezelf krachtig kunt presenteren. Dans op energieke muziek, creëer je eigen choreografieën en geniet van elke les. De cursus biedt een geweldige kans om je creativiteit de vrije loop te laten, je dansvaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken.

De danscursus is bedoeld voor kinderen van 8 jaar en ouder en wordt gegeven door juf Marit en juf Ashley.

 

Direct inschrijven!

  

Lestijden

31-08 t/m 28-06

Zaterdagochtend van 11.45 – 12.45

Tarieven

€225,- voor 34 lessen

Voor Contact:

info@dansensparkle.nl

06-40444212

Wij werken samen met:

Volg ons ook op social media!