Selecteer een pagina

DANSEN ZONDER DREMPELS

OMDAT IEDEREEN KAN STRALEN

Dansen is LEUK, GEZOND en voor IEDEREEN

Met dit motto is Dans en Sparkle in 2015 opgericht door Ashley Lievens. Zij is toen gestart met het geven van danslessen aan mensen met en zonder beperking. En nog steeds Sprankelt de stichting wekelijks op diverse locaties.

Waarom?……..

Dansstichting Sparkle gelooft dat iedereen kan dansen, maar ook dat iedereen kan en mag stralen door middel van dans. Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud je bent, of je wel of geen beperking hebt, of je wel of niet kan dansen. Bij dansen gaat het vooral om lekker in beweging zijn en plezier te hebben in wat je doet.

Dansen is LEUK

Dansen kan zowel alleen als samen, echter altijd in teamverband. Hierdoor is er altijd tijd voor een praatje en gezelligheid. Naast het feit dat het leuk is, is het ook fijn om op deze manier mensen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Dansen is GEZOND

Dansen is naast zwemmen de enige sport waarbij je alle spiergroepen gebruikt. Naast de lichamelijke gezondheid is het ook heel goed voor de mentale gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat dansen dementie met maar liefst 76% kan helpen vertragen. (bron).

DANSEN IS SPRANKELEN EN GENIETEN

Dus aarzel niet en schijf je in!

Onze dansvormen voor jong en oud:

  • G- Dansen *
  • Rolstoel- Rollatordansen *
  • Dansen 4 Kids 
  • Stijldansen*
  • Stijldansen Solo*
  • LaBlast Dansfitness

*  (de cursussen starten bij voldoende aanmeldingen)

Laatste nieuws!

Voor Contact:

info@dansensparkle.nl

06-40444212

Wij werken samen met:

Volg ons ook op social media!