Selecteer een pagina

🌟 Dansen Zonder Drempels 🌟

🌟 Omdat Iedereen Kan Stralen! 🌟

Dansen is meer dan beweging; het is een viering van plezier, gezondheid en samenzijn! In 2015 heeft Ashley Lievens, Dansstichting Sparkle opgericht met één missie: dans toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of beperking. En tot op de dag van vandaag straalt onze stichting op verschillende locaties!

Waarom? Omdat Dansstichting Sparkle gelooft dat iedereen kan dansen, en nog belangrijker, iedereen kan stralen door middel van dans! Het maakt niet uit wie je bent, jong of oud, beperking of niet, ervaring of niet. Dansen draait om de vreugde van beweging en het plezier in wat je doet.

πŸ’ƒπŸ•Ί Dansen is PUUR PLEZIER! πŸ’ƒπŸ•Ί

Alleen of samen, in een gezellige groep. Hier ontstaan gesprekken en nieuwe vriendschappen. Dans verbindt en laat iedereen stalen!

πŸ’ͺ Dansen is GEZOND! πŸ’ͺ

Dans is de enige sport naast zwemmen die al je spieren activeert zelfs dementie met 76% helpt vertragen (Dancing makes you smarter, z.d.).Dans brengt je in balans, fysiek en mentaal.

✨ Dansen is Sprankelen en Genieten! ✨

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek de wereld van dans bij ons! We bieden diverse dansvormen voor jong en oud:

🌟 G-Dansen *

🌟 Rolstoel- en Rollatordansen *

🌟 Dansen 4 Kids

🌟 Stijldansen *

🌟 Stijldansen Solo *

🌟 LaBlast Dansfitness *

(*De cursussen starten bij voldoende aanmeldingen)

Laat dans je hart veroveren, je lichaam versterken en je ziel laten stralen. Sluit je aan bij onze dansfamilie en laat de magie van beweging en plezier je omarmen! πŸ’ƒπŸ€—πŸ•Ί

 

Voor Contact:

info@dansensparkle.nl

06-40444212

Wij werken samen met:

Volg ons ook op social media!