Selecteer een pagina

Beweegkriebels 2+

Mini kids 4+

Sparkle 4 Kids 8+

Laatste nieuws!

Dansen in 2021? Het kan!

Het zal u niet vreemd zijn, de wereld is in de ban van de COVID-19 pandemie.

Dit is ook terug te zien in onze danslessen. Wij blijven echter ook het komende jaar sprankelen.

Hoe gaan we dit doen?
Onze lessen gaan weer door zodra de verlenging van de lockdown voorbij is. Op dit moment is dat de tweede week van februari. Hier hebben wij ook onze lesroosters op aangepast.

Verlenging cursussen 2020:
Als je in 2020 mee hebt gedanst in een cursus die geen doorgang heeft gehad door COVID-19, dan wordt de cursus dit voorjaar verlengd vanaf 19 februari tot einde maart. De exacte data kun je vinden in ons lesrooster.


Zomerseizoen 2021:
Het nieuwe rooster voor alle cursussen in 2021 is bekend! Dit houd in dat we ook het zomerseizoen weer kunnen sprankelen en genieten!

 Inschrijven of meer informatie? Dat kan via:

Email: info@dansesparkle.nl
Telefoon: 06-40444212

NIEUW!!!! LaBlast vanaf 4 september!!

Elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 geven wij de nieuwste dansvorm op fitnessgebied! Tijdens de door Louis van Amstel ontwikkelde dansvorm werk je actief aan je figuur en conditie. Kom trainen op de nieuwste nummers. Lekker actief bezig te zijn en werken aan je body en mind.

Heb je geen conditie door de zogeheten ‘Coronabody’ geen probleem! Het is laagdrempelig dus je kunt gewoon meedoen.

We zijn bezig met de site!

We zijn druk bezig met het toevoegen en aanpassen van informatie. Hierdoor kan het gebeuren dat bepaalde gegevens zoals tarieven nu niet op de site staan. Zodra deze informatie beschikbaar is, zullen we het zo snel mogelijk op de site zetten!