Selecteer een pagina

Lieve Ashley,
Wat hebben wij genoten van jouw brede glimlach tijdens de dans lessen die we van jou hebben gehad. Wij hebben van Arna & Ben van Vugt voor onze trouw dag onze openingsdans gehad. Hier voor hebben wij super fijne privé lessen gehad van Ashley. 

Mijn man heeft door een NAH geen heel goed geheugen meer hier door waren de lessen van haar zeker mega fijn. Ze was heel behulpzaam en hielp dacht ook goed mee niet te moeilijk en niet te lastig voor Roy.

Wij hebben op de dag zelf een super mooi dans neer gezet iedereen was verbaast dat we dit konden en hadden geleerd. We hebben genoten van onze openingsdans, zo erg dat we nu voortaan elke zondag op dansles zitten. Ashley wij danken je voor dit mooi moment wat je voor ons in elkaar hebt gezet.

Met vriendelijke Groetjes

Roy&Dieke Schuurmans