Selecteer een pagina

Wij zijn genomineerd voor de toegangkelijkheidsprijs in de gemeente ‘s-Hertogenbosch! Dit houdt in dat wij door de inwoners en de gemeente worden gezien als een held die zich enorm inzet voor toegankelijkheid, bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor mensen met een beperking.

Het is ontzettend tof om te zien dat onze inspanningen om iedereen te laten participeren, gezien en gewaardeerd worden. Vanuit het team van Dans en Sparkle willen wij dan ook een groot dank je wel zeggen voor iedereen die ons genomineerd heeft!

Wat mensen zoals Ashley doen voor toegankelijkheid is hartverwarmend 🙏 Ken jij ook een inwoner of organisatie die zich hiervoor inzet? Laat het weten vóór 1 juli via: www.s-hertogenbosch.nl/toegankelijkheidsprijs. Dan maakt ook jouw held kans op het winnen van de vijfde Toegankelijkheidsprijs.